Hálóruha: Az alap pizsama darab!
2017. február 17. írta: Monamy

Hálóruha: Az alap pizsama darab!

Nem tudom miért, de megveszek a pizsamákért s azt hiszem ezt genetikailag átörökítettem! :D Anemi már a "kis-csajos" darabokat kedveli, kellő kritikával rendelkezik és a ruhatára tekintetében is kevés beleszólást enged. A következő szettet is együtt terveztük, a szabásmintát és az anyagokat is együtt választottuk ki, így született meg 2 db hálóruha és 3 db hozzáillő leggings.

INGYENES HÁLÓRUHA SZABÁSMINTA http://sewlikemymom.com/clover-nightgown/ Minden tekintetben, arányos, érthető, nem igényel nagy tapasztalatot, jól fényképezett tutorial.

LEGGINGS SZABÁSMINTA Ottobre Kids, 4/2016 Sporty Girlimg_4008.JPG

TIPPEK

1./ Készíts tervet a felhasználni kívánt anyagokról, főleg ha szettet varrsz.

tervek.jpg

2./ Mielőtt végigvarrod lock -kal vágd egyenesre a szegés szélét, s picit inkább beljebb, hogy a gép ne kinlódjon a tizen vastagságú anyaggal, így tényleg csak varrod.

lock.jpg

3./ Én mindig a nyak-, váll- és karvarrásokat sima háztartási varrógéppel letűzöm.

tuzes.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://monamy.blog.hu/api/trackback/id/tr4812269406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása